Rebozo Massage

Even gewichtsloos zijn

De Rebozo-massage is een speciale massage met behulp van een traditionele doek uit Midden- en Zuid-Amerika: de Rebozo. De Rebozo-massage is in het bijzonder heel fijn tijdens de zwangerschap of in de eerste weken na de bevalling.

Traditionele Rebozo

Tijdens de Rebozo-massage gebruik ik bijzondere massagetechnieken om alle spanningen in het lichaam los te laten. Bijvoorbeeld door de doek om het lichaam te vouwen en te wiegen, schudden en bewegen. Deze technieken zorgen voor een uniek gevoel van gewichtloosheid en geborgenheid. De Rebozo-massage zorgt voor een totale ontspanning.

Waarom een Rebozo-massage?

Hoe fijn is het om even niet die zware buik alleen te dragen? Voor even het gevoel van gewichtloosheid te ervaren? De Rebozo-massage verlicht zwangerschapsklachten, zoals schouderpijn, rugpijn, bekkenpijn en vermoeidheid. Door massagetechnieken toe te passen met behulp van de doeken maak ik de spieren voorzichtig los.

De Rebozo-massage is niet alleen lichamelijk ontspannend. Veel vrouwen ervaren dat het ook geestelijk rustgevend is om zich helemaal over te geven, zich te laten dragen door de doeken en de geborgenheid te voelen. 

Hoe werkt de Rebozo-massage?

Bij de Rebozo-massage masseer ik het hele lichaam met behulp van de Rebozo. De doek is een verlengstuk van mijn handen. Je kunt je kleding aanhouden, wat de Rebozo-massage heel laagdrempelig maakt. Voor de Rebozo-massage kun je verschillende houdingen aannemen. Zo kan het liggend, op handen en voeten, maar ook zittend of staand. Samen kijken we welke positie voor jou het prettigst en meest geschikt is. 

Vragen?

Rebozo-massage in Ede

De Rebozo-massage geef ik in mijn salon in Ede, zodat je er echt even lekker uit bent om te genieten van een moment voor jezelf. De Rebozo-massage kun je goed combineren met de Little Wellness zwangerschapsmassage. Ben je al bevallen? Misschien zijn de Little Wellness babymassage en mama-massage wat voor jou!
rebozomassage

Wat kost een rebozo-massage?

30 minuten 37,50 euro

45 minuten 52,50 euro

Geef de Rebozo-massage cadeau

Lijkt het je leuk om je partner te verrassen met een origineel cadeau? Dan is de Little Wellness cadeaubon voor een Rebozo-massage een aanrader. Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is de partnermassage wat voor jou, waarin ik je leer hoe jij je zwangere partner kunt ontspannen met de zwangerschapsmassage. 

Maak een afspraak voor rebozo massage

Laden...