Mijn naam is Luzet Bezemer. Moeder van Mick en Boaz en bonusmoeder van nog 3 fantastische kinderen.

In 2005 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Het masseren vond ik leuk, maar het werken in een schoonheidssalon sprak mij niet zo aan. Ik ben gaan werken bij commerciële bedrijven. Dit met plezier, maar toch nooit 100% op mijn plek gezeten. Ik miste het sociale aspect en toch ook het masseren.

In 2014 werd ik zwanger en kon ik bij mijn huidige bedrijf niet blijven werken. Voor mij dé gelegenheid om na te denken wat ik nou echt zou willen doen. Tijdens mijn zwangerschap had ik last van de welbekende kwaaltjes en maakte ik weinig tijd vrij om even tot rust te komen. Ik ging opzoek naar iets wat bij me zou passen naast het sporten en de fysiotherapeut, maar ik kon niet echt iets vinden wat me aansprak.

Toen in januari 2015 mijn zoontje Mick werd geboren wilde ik babymassage gaan volgen. Hij sliep niet zo goed en had last van buikkrampjes en gezien mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste leek het masseren me erg leuk om te doen. Na lang zoeken vond ik een praktijk waar babymassage gegeven werd. Ik werd er erg enthousiast van en zo begonnen er wat ideeën te borrelen voor zowel wellness voor zwangere vrouwen als het geven van babymassages.

Om me heen werden veel baby’s geboren en helaas niet allemaal met een goede start. Ik vond dat ik hier iets mee moest gaan doen. Interactie en hechting met je baby is zo ontzettend belangrijk en helaas is dit niet bij iedereen vanaf begin af aan zo vanzelfsprekend. Met Little Wellness hoop ik op mijn manier een steentje bij te dragen aan een mooie start voor zowel de ouder als de baby. 

Het geven van workshops, draagconsulten of massages is voor mij echt een feestje om te geven. Soms vergeet ik dat het eigenlijk mijn werk is. In Little Wellness heb ik gevonden waar mijn hart ligt en waar ik plezier uithaal! Ik ontmoet je graag tijdens één van mijn workshops of massages.

Liefs, Luzet

Bekijk de massages

Zwangerschapsmassage

Rebozomassage

Partnermassage

Babymassage

Mama massage

Draagconsult

Draagdoeken