Contact

Waarom Little Wellness?

Bij Little Wellness kan je voor van alles terecht.

Het begint al tijdens je zwangerschap. Even ontspannen tijdens een heerlijke zwangerschapsmassage. Of wil je je zwangere partner even in de watten leggen? Tijdens de partnermassage leer ik je graag de kneepjes van het vak!

Maar ook na je bevalling is ontspannen een must. Je hebt vaak slaaptekort en weinig tijd voor jezelf. Een mama-massage zorgt voor een fijn moment tijdens de hectiek van de kraamtijd en de weken daarna. 

Is je baby onrustig of heeft je baby last van buikkrampjes en slecht slapen? Of wil je lekker genieten van een moment samen met je baby?Babymassage kan de uitkomst zijn. Je baby kan er zoveel baadt bij hebben en daar pluk je dan zelf ook de vruchten van!

Tijdens een draagconsult leer ik je  graag wat er allemaal te koop is op het gebied van draagdoeken en dragen. Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, er is zoveel te koop!

Bij Little Wellness is het mogelijk verschillende soorten draagdoeken en ergonomische draagzakken uit te testen en aan te schaffen. Graag leer ik je ook hoe je je draagdoek op de juiste manier kunt gebruiken tijdens een draagconsult. Dit alles doe ik in mijn sfeervolle salon aan de Veenderweg in Ede.


Contact opnemen