Waarom een massage?

Een massage is geschikt voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een blessure hebt of omdat je last hebt van stijve spieren. Ook kan het zijn dat je echt even lekker wilt ontspannen. Een massage biedt dit allemaal.

Ook baby’s hebben heel veel behoefte aan aanraking, geborgenheid en warmte. Het is naast eten een primaire levensbehoefte.  Natuurlijk geef je jouw baby veel liefde, maar een massage kan er voor zorgen dat je baby nog even extra ontspant en je hebt echt even een uur lang alleen maar oog voor elkaar. De massage zal ook jou als ouder goed doen!

partnermassage
rebozomassage

Voordelen van een massage

Ook tijdens je zwangerschap kan een massage net even zijn wat je nodig hebt. Een zwangerschap kost veel energie, je slaapt vaak minder goed en je bent gewoon heel druk met het regelen van de babykamer, de babyuitzet en alles wat erbij komt kijken. Vergeet jezelf niet en gun jezelf dat uurtje ontspanning! Het zal je goed doen!

Wist je ook dat een massage stress vermindert? En dat je na een massage veel beter slaapt? Niet verkeerd toch als je zwanger bent of als je misschien net moeder bent geworden?

De aanraking van de massage zorgt ervoor dat je hersenen stofjes aanmaken die je een geluksgevoel geven en laten ontspannen. En dit al na een paar minuten!

Een goede massage van uur kan je al zoveel bieden!

Genoeg redenen om jezelf, je partner, of je baby eens te laten verwennen met een massage toch?

Little Wellness richt zich op massages voor en na de bevalling voor ouder en kind.

Neem gerust een kijkje op mijn website om te kijken wat Little Wellness jou te bieden heeft. 

Zwangerschapmassage

Rebozomassage

Partnermassage

Babymassage

Mama massage

Draagconsult

Draagdoeken