Massages

Massages van Little Wellness

Waarom een massage?

Een massage is geschikt voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Baby’s hebben heel veel behoefte aan aanraking, geborgenheid en warmte. Natuurlijk geef je je baby veel liefde en knuffels, maar met een massage heb je echt even een uur quality time. De massage zal ook jou als ouder goed doen!

Voordelen massage

Ook tijdens je zwangerschap kan een massage uitkomst bieden. Maar dan juist omdat je met zo’n beetje alles bezig bent, behalve jezelf. Je slaapt vaak al slecht en bent druk met het regelen van de babykamer, de babyuitzet en wat er nog meer bij komt kijken. Vergeet je zelf niet en gun jezelf dat uurtje ontspannen!

Wist je ook dat een massage stress vermindert? En dat je na een massage veel beter slaapt? Niet verkeerd toch als je zwanger bent of net moeder bent geworden?

De aanraking van de massage zorgt ervoor dat je hersenen stofjes aanmaken die je een geluksgevoel geven en laten ontspannen. En dit al na een paar minuten.

Ook worden stijve spieren soepel en bevordert een massage de doorbloeding van je hele lijf. Door al deze fijne effecten wordt ook nog eens je weerstand verhoogd.

Een goede massage van een uur kan je al zoveel bieden!

Voor wie?

Genoeg redenen om jezelf, je partner of je baby eens te laten verwennen met een massage toch?!

Little Wellness richt zich op massages voor en na de bevalling voor ouder en kind.

Neem gerust een kijkje op mijn website om te kijken wat Little Wellness allemaal te bieden heeft.