Partnermassage

Je partner helpen onstpannen

Als (aanstaande) ouder voel je je soms machteloos. Je wilt je vrouw of vriendin graag ondersteunen tijdens de zwangerschap, maar weet niet goed hoe. In de cursus zwangerschapsmassage leer ik jou hoe jij je partner kunt ontspannen en ondersteunen door massage tijdens de zwangerschap. Bovendien is het een fijn moment samen om even stil te staan bij de zwangerschap.

Cursus zwangerschapsmassage voor partners

Tijdens de cursus zwangerschapsmassage voor partners leer je de basistechnieken om je vrouw of vriendin te laten ontspannen en tot rust te laten komen. De partnermassage mag je geven vanaf het tweede trimester van de zwangerschap.

Samen kom je naar mijn salon, waar ik je de massagetechnieken leer, die je direct toepast op je partner. Zo kun je ervoor zorgen dat haar spieren ontspannen, waardoor je eventuele zwangerschapsklachten kan verlichten en ze heerlijk relaxed kan slapen. De massagetechnieken kunnen ook tijdens de bevalling goed van pas komen. 

Waarom een partnermassage voor zwangere?

Een zere rug, pijnlijke schouders, kramp in je kuiten, opgezwollen voeten. Het lijf van je zwangere vrouw of vriendin krijgt het flink te verduren. Hoe fijn is het als jij je partner dan kan ondersteunen? Regelmatig een massage geven, kan veel klachten voorkomen of verlichten. Ook is het natuurlijk een heerlijk moment om samen te genieten en stil te staan bij deze bijzondere periode. 

Voordelen partnermassage tijdens zwangerschap

  • Samen een avond uit
  • Je helpt je partner ontspannen
  • Je kunt zwangerschapsklachten verminderen
  • Een ontspannen massage versterkt haar immuunsysteem
  • Een goede nachtrust voor je vrouw of vriendin (en dus ook voor jou ;-))
  • Tijdens de bevalling kan je haar ondersteunen door massage
  • De massage is goed voor moeder en baby
  • Je partner waardeert het zeker! 

Wat kost de cursus zwangerschapsmassage voor partners?

30 minuten 37,50 euro

60 minuten 62,50 euro

Partnermassage in Ede

De partnermassage geef ik in de Little Wellness-salon in Ede, zodat jullie er echt even uit zijn en kunnen genieten van een moment samen. De cursus partnermassage geven als dikke hint aan je partner? Bestel dan de Little Wellness cadeaubon voor de partnermassage. 

Geef een partnermassage cadeau

Lijkt het je toch een beter idee als ik het werk uit je handen neem? Verras je vrouw of vriendin dan met de Little Wellness cadeaubon voor een Zwangerschapsmassage. Is ze al bevallen van jullie kindje? Dan zijn de Little Wellness Babymassage en Mamamassage wat voor haar!

Maak een afspraak voor partnermassage

Laden...