Draagdoeken en draagzakken Pure Baby Love

Pure Baby Love is een Nederlands merk, dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in ergonomische draagdoeken en dragers.

Waarom Pure Baby Love?

De geweven draagdoeken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen van 100 procent katoen. De draagdoek is heerlijk zacht en knoopt daarom heel fijn. De draagdoeken van Pure Baby Love hoef je niet in te dragen. Je knoopt ze direct soepel om jou en je kindje heen. De draagdoek is comfortabel en eenvoudig in gebruik. Je kunt je voorstellen dat je baby zich geborgen erin voelt en dat de stof fijn aanvoelt. De doeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en in allerlei mooie en moderne kleuren. Ook zijn de draagdoeken betaalbaar, wel zo fijn!

In aanvulling op de draagdoeken zijn er fijne nekrolletjes, om het nekje van je baby extra ondersteuning te bieden bij het dragen in de daagdoek.

Ook heeft Pure Baby Love ontzettend mooie draagzakken in verschillende varianten. Zo is er de Click&Go, een draagzak met kliksysteem met heerlijk zachte draagdoek stof en verkrijgbaar in hele mooie natuurlijke en basic tinten. Daarnaast is er ook de Half Buckle of te wel Wrap & Go draagzak. Dit is een combinatie van een draagdoek en een draagzak. Voor diegene die het gemak willen van een draagzak, maar wel het comfort van een draagdoek zoeken. Veel mannen kiezen voor de Half Buckle draagzak of Click&Go Carrier.

Beide aanwezig bij Little Wellness om uit te proberen, want dit is wel aan te raden voordat je een bestelling plaatst. Bij de aanschaf van een draagzak Click&Go of Half Buckle draagzak van Pure Baby Love  zit een gratis consult om de drager op de juiste manier af te stellen. Een extra service die je niet overal krijgt, maar wel heel prettig is. Thuis kan je direct gebruik gaan maken van je carrier/draagzak en er lekker op uit met je baby of peuter.

Rekbare draagdoeken Pure Baby Love

Een rekbare draagdoek is perfect als je je draagavontuur heel betaalbaar wilt beginnen. Een rekbare draagdoek is geschikt voor kindjes die worden geboren met een normaal geboortegewicht (maat 50) tot ongeveer een jaar. Je draagt je kindje op je buik en de doek knoop je eenvoudig om met de bijgeleverde instructie. 

Daarna is het vaak te zwaar om met een rekbare draagdoek te dragen. Je kunt met de rekbare draagdoek niet variëren.

Je draagt je kindje altijd op je buik in een drielaagse knoop. Een voordeel van een rekbare draagdoek is dat je de draagdoek al helemaal kunt knopen voordat je je kindje erin doet. Dit vinden sommige mensen heel fijn als je op pad gaat. Je knoopt de doek thuis en aangekomen op je bestemming help je je kindje erin.

Geweven draagdoeken Pure Baby Love

Prematuur maat 7 (45 cm breed)           69,99 euro

Maat 4                                                        69,99 euro

Maat 5                                                        64,99 euro

Maat 6                                                        74,99 euro

Maat 7                                                        79,99 euro

Ringslings Pure Baby Love

De Pure Baby Love ringsling is ideaal voor snel en praktisch dragen. De korte draagdoek heeft twee vaste ringen en kun je snel en eenvoudig knopen. De ringsling is vooral handig voor als je je kindje korter draagt voor bijvoorbeeld een boodschap.

Je gebruikt de ringsling om je kindje op je buik of heup te dragen. Doordat je minder stof meeneemt, past de ringsling eenvoudig in een tas en is daardoor handig voor onderweg.

Ringsling                                                    64,99 euro

Draagzak Pure Baby Love

De draagzakken van Pure Baby Love zijn ergonomisch. De draagzak ondersteunt je kindje in een optimale houding. De draagzak is gemaakt van een superzachte stof, die ervoor zorgt dat het ruggetje zijn optimale bolling kan houden.

De draagzak is gemaakt van 100% organisch katoen, wat de drager zacht en heel comfortabel maakt. De stof snijdt niet en doordat je een rolletje in de nek kunt maken, ondersteun je zijn nekje en hoofdje optimaal.

De draagzak is helemaal volledig in te stellen voor jou en je kindje. Zo groeit de draagzak mooi mee en zorgt deze altijd voor een optimale ondersteuning. De heupband is geschikt is voor ieder postuur. Je kunt het rugpand versmallen en korter maken, zodat de draagzak lang meegaat.

Draagzak Baby – Click & Go                                                129,99 euro

Draagzak Peuter – Click & Go                                             139,99 euro

Draagzak Wrap&Go/ Half Buckle Baby                             139,99 euro

Babydraagzak Happiness standaard (maat 50-86)           69,99 euro

Babydraagzak Happiness standaard (maat 62-98)           69,99 euro

Draagconsult

Little Wellness is draagconsulent in Ede en geeft je helder en persoonlijk advies over hoe jij je kindje ergonomisch draagt.

Een draagdoek of draagzak bestellen doe je hier