Draagdoek Pure Baby Love

Pure Baby Love is een Nederlands merk, dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in ergonomische draagdoeken en dragers.

Waarom Pure Baby Love?

De geweven draagdoeken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen van 100 procent katoen. De draagdoek is heerlijk zacht en knoopt daarom heel fijn. De draagdoeken van Pure Baby Love hoef je niet in te dragen. Je knoopt ze direct soepel om jou en je kindje heen. De draagdoek is comfortabel en eenvoudig in gebruik. Je kunt je voorstellen dat je baby zich geborgen erin voelt en dat de stof fijn aanvoelt. De doeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en in allerlei mooie en moderne kleuren. Ook zijn de draagdoeken betaalbaar, wel zo fijn!

In aanvulling op de draagdoeken zijn er fijne nekrolletjes, om het nekje van je baby extra ondersteuning te bieden bij het dragen in de daagdoek.

Pure Baby Love Draagdoeken

Prematuur maat 7 (45 cm breed)           69,99 euro

Maat 4                                                        69,99 euro

Maat 5                                                        64,99 euro

Maat 6                                                        74,99 euro

Maat 7                                                        79,99 euro

Pure Baby Love Ringsling

De Pure Baby Love ringsling is ideaal voor snel en praktisch dragen. De korte draagdoek heeft twee vaste ringen en kun je snel en eenvoudig knopen. De ringsling is vooral handig voor als je je kindje korter draagt voor bijvoorbeeld een boodschap.

Je gebruikt de ringsling om je kindje op je buik of heup te dragen. Doordat je minder stof meeneemt, past de ringsling eenvoudig in een tas en is daardoor handig voor onderweg.

Ringsling                                                    64,99 euro

Pure Baby Love Draagzak

De draagzakken van Pure Baby Love zijn ergonomisch. De draagzak ondersteunt je kindje in een optimale houding. De draagzak is gemaakt van een superzachte stof, die ervoor zorgt dat het ruggetje zijn optimale bolling kan houden. 

De draagzak is gemaakt van 70 procent katoen en 30 procent bamboe, wat de drager zacht en heel comfortabel maakt. De stof snijdt niet en doordat je een rolletje in de nek kunt maken, ondersteun je zijn nekje en hoofdje optimaal.

De draagzak is op alle punten te verstellen. Je kunt de schouderpadding verplaatsen, zodat het je op de juiste plekken ondersteuning biedt. De schouderbanden kun je kruisen en zijn bevestigd aan de heupband, zodat ze niet snijden onder de oksel. De heupband is geschikt is voor ieder postuur. Je kunt het rugpand versmallen en korter maken, zodat de draagzak lang meegaat. 

Draagzak Baby – Click & Go                         129,99 euro

Babydraagzak standaard (maat 50-86)       119,99 euro

Babydraagzak standaard (maat 62-98)       119,99 euro

Draagconsult

Little Wellness is draagconsulent in Ede en geeft je helder en persoonlijk advies over hoe jij je kindje ergonomisch draagt.

Een draagdoek bestellen doe je hier.

‘De prachtige kleuren van de Pure Baby Love geweven draagdoeken.’