Mama- gezichtsmassage
Heerlijk ontspannen

Ervaar de kracht van gezichtsmassage: ontspanning en verjonging.

Een gezichtsmassage is niet alleen een luxe verwenmoment, maar ook een krachtige manier om je huid te verjongen en je innerlijke rust te herstellen. Met zachte, doeltreffende massagetechnieken worden spanning en stress in de gezichtsspieren verminderd, terwijl de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een gezonde, stralende huid en een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest.

Voordelen van een gezichtsmassage

• Verbeterde doorbloeding: Een regelmatige gezichtsmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor je huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit zorgt voor een frisse, gezonde teint.

• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Door de gezichtsspieren te ontspannen en de huid te voeden, kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen.

• Diepe ontspanning: Stress en spanning hopen zich vaak op in het gezicht. •  Gezichtsmassage helpt deze spanning los te laten, wat kan leiden tot een algeheel gevoel van rust en balans.

• Verhoogde collageenproductie: De stimulatie van de huid kan de aanmaak van collageen bevorderen, wat zorgt voor een stevigere en jonger uitziende huid.

Onze techniek?

Onze gezichtsmassages zijn ontworpen met jouw ontspanning en welzijn in gedachten. We maken gebruik van een combinatie van traditionele en moderne massagetechnieken om de beste resultaten te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een anti-aging behandeling of gewoon wat tijd voor jezelf wilt nemen, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die je huid laat stralen. De mama-gezichtsmassage is uit te breiden met het verven en epileren van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers.

Boek vandaag nog een afspraak en ontdek hoe een gezichtsmassage jou kan helpen ontspannen, verjongen en stralen!

De gezichtsmassage is bedoelt voor mama’s of vrouwen die al bevallen zijn, of voor zwangere dames tot ongeveer halverwegen de zwangerschap.

Wat kost een mama- gezichtsmassage?

30 minuten massage 37,50 Euro

Epileren wenkbrauwen 10 Euro

Wenkbrauwen verven 10 Euro

Wimpers verven 10 Euro

Combinatie Mama-gezichtsmassage – verven – epileren totaal 62,50 Euro

Geef de mama-gezichtsmassage cadeau

Maak een afspraak voor de mama-gezichtsmassage

Laden...